Linkuri accesibilitate

Astăzi, în Moldova și în lume


Din agenda internă: La Chișinău Institutul pentru Politici și Reforme Europene (IPRE) și Centrul Analitic Independent „Expert-Grup”, organizează un eveniment public de prezentare a Raportului Alternativ: 5 ani de implementare a Acordului de Asociere UE-Moldova.

Institutul Patrimoniului Cultural organizează Conferința Științifică Internațională a Tinerilor Cercetători cu tema: „Valorificarea patrimoniului etnocultural al Republicii Moldova în educația tinerei generații și a societății civile. Ediția a IV-a”.

Președintele Comisiei securitate națională, apărare și ordine publică, Chiril Moțpan, susține o conferință de presă privind situația în domeniul securității radiologice și poluării mediului.

Asociația „Unirea-ODIP” organizează o slujbă de pomenire a interpreților Ion și Doina Aldea Teodorovici /Cimitirul Central. În Grădina Publică Ștefan cel Mare are loc marșul de comemorare Ion și Doina Aldea Teodorovici.

Din agenda externă: la Londra se dă publicității raportul despre incendiul devastator din Grenfell Tower, care a ucis în 2017 peste 70 de oameni.

La Mariupol în Ucraina are loc „Forumul unității” cu participarea președintelui ucrainean și a unor lideri occidentali.

Președintele rus Vladimir Putin vizitează Ungaria.

Șeful companiei Boeing depune mărturie în Congresul de la Washington în legătură cu problemele aeronavelor 737 MAX.

Vezi comentarii

XS
SM
MD
LG