Linkuri accesibilitate

Astăzi, în Moldova și în lume


Câteva repere din agenda internă:

La Chișinău, are loc conferința de presă zilnică a ministrei sănătății, Viorica Dumbrăreanu, care prezintă bilanțul actualizat al epidemiei de COVID-19.

Au loc ședința guvernului și cea a Centrului de comandă unic anticoronavirus.

Comisia parlamentară juridică, numiri și imunități se convoacă în ședință prin videoconferință.

Centrul Analitic Independent „Expert-Grup” prezintă în videoconferință o serie de propuneri privind sprijinirea economiei și pregătirea terenului pentru relansarea ei după criza epidemică.

Câteva repere din agenda internațională:

Comisia Europeană și miniștrii europeni de externe și ai dezvoltării au ședințe separate prin videoconferință.

La Copenhaga, secția europeană a Organizației Mondiale a Sănătății prezinta un bilanț săptămânal al lupte cu epidemia de COVID-19, în Europa.

Se împlinesc nouă ani de la semnarea de către Rusia și Statele Unite a noului Tratat pentru Reducerea Armelor Strategice, START-2.

Este marcată Ziua internațională a romilor

Papa Francisc celebrează o liturghie prin live streaming de la Vatican.

Începe Paștele evreiesc.

  • 16x9 Image

    Alexandru Eftode

    Fac jurnalism din 1997, specializat la început în crimă, apoi în politică - o evoluție, ar spune unii, în firea lucrurilor... Am condus biroul din Chișinău al Europei Libere când R. Moldova apărea lumii ca prima țară post-comunistă unde la putere erau aleși democratic ... comuniștii. Din management, m-am întors în jurnalismul pur, apoi iar în management, dar nu m-am despărțit o zi de Europa Liberă. Conduc redacția pentru R. Moldova, incluzând biroul din Chișinău, într-o altă perioadă de zbucium post-sovietic. Și atunci, și acum integritatea jurnalistică este mai importantă ca oricând.

XS
SM
MD
LG