Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Din agenda moldoveneasca: lansarea raportului final de monitorizare a presei in campania electorala pentru alegerile de la primaria Chisinaului realizat de Centrul pentru jurnalism independent si Coalitia civica pentru alegeri libere si corecte.

Este anunțată și o ședință a Consiliul Superior al Magistraturii și un briefing al Inspectoratul General al Poliției pe tema traficului de ființe umane.

La Chisinau, un deputat de la Tiraspol Oleg Horjan va vorbi îmtr-o conferimță de presă despre violarea masiva a drepturilor omului în regiunea transnistreană.

Comisia Electorală Centrală are și ea o ședinta astazi.

Din agenda internațională: de astazi, spațiul aerian al Munenegrului, cea mai recentă țară membra a Alianței Nord-Atlantice, va fi aparată de această Alianță.

Președintele Rusiei Vladimir Putin mergese află la Viena, o vizita dominata de agenda energetică a Moscovei. Compania austriacă OMV consideră că relațiile ei economice cu Rusia nu au de suferit în urma sancțiunilor impuse de Uniunea Europeana Rusiei, iar vizita în Austria a liderului de la Kremlin este vazută de OMV ca o șansă de a intari aceste relații.

La Bruxelles are loc un forum economic, iar Națiunile Unite dedică ziua de astazi Mediului înconjurător

XS
SM
MD
LG