Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Din agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Câteva repere din agenda zilei prezentată de IPN:

La Chișinău are loc ședința plenară a Parlamentului, care va examina între altele modificări ale legislației privind organizarea judecătorească și răspunderea disciplinară a judecătorilor.

Se întrunește în ședință și Consiliul Coordonator al Audiovizualului pentru a adopta, între altele, un aviz pe marginea noului proiect de lege a publicității.

Așteptați
Embed

Nici o sursă media

0:00 0:01:20 0:00
Link direct

Curtea de Conturi examinează un Raport de audit despre cheltuielile Consiliului Concurenței.

Iată și câteva repere din agenda internațională prezentată de agenția Reuters:

La Moscova, începe o vizită de trei zile președintele Coreii de Sud, Moon Jae-in, la invitația omologului său rus Vladimir Putin.

Tot la Moscova se află în vizită secretarul general al ONU, Antonio Guterres, care se întâlnește cu ministrul rus de externe Serghei Lavrov și participă la marcarea a 70 de ani de prezență a Moscovei în Organizația Națiunilor Unite.

La Bruxelles are loc ședința Consiliului de Parteneriat Uniunea Europeană-Armenia.

La Minsk, încep o vizită de două zile comisarul european pentru politica vecinătății și negocieri de extindere Johannes Hahn și comisara pentru economia digitală, Mariya Gabriel.

În Ungaria, se întâlnesc prim-miniștrii celor patru țări central-europene din Grupul Visegrad + Austria, întâlnire urmată de o conferință de presă.

Cancelara Germaniei, Angela Merkel, se află în vizită în Iordania urmând să poarte convorbiri cu regele Abdullah.

Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, vizitează Irlanda urmând să țină un discurs în parlamentul de la Dublin.

Papa Francisc călătorește la Geneva pentru o reuniune a Consiliului Ecumenic al Bisericilor.

XS
SM
MD
LG