Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Din actualitatea principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Din agenda internă a zilei, preluată de la MOLDPRES:

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale împreună cu UNICEF Moldova și Biroul Organizației Mondiale a Sănătății în Republica Moldova găzduiește Dialogul Național privind Combaterea violenței împotriva copiilor.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:03 0:00
Link direct


În satul Alexăndreni, raionul Sângerei, va avea loc ceremonia de închidere a Proiectului NATO privind distrugerea pesticidelor şi produselor chimice periculoase de pe teritoriul Republicii Moldova.

Centrul de Asistență Juridică pentru Persoane cu Dizabilități organizează o conferința de presă cu tema: „Discriminarea copiilor cu dizabilități în acces la învățământ gimnazial obligatoriu”.

O nouă ediţie a festivalului “Ştefan cel Mare şi Sfânt” va avea loc la Chişinău, în perioada 28 iunie-2 iulie curent.

Din agenda internațională a zilei:

Liderii UE se adună la un summit consacrat problemelor migrației, securității și apărării, ca și unor chestiuni financiare.

Prințul William al Marii Britanii își continuă vizita în Israel, cu o oprire la mormântul din Ierusalim al străbunicii sale, Prințesa Alice de Battenberg și Grecia.

Ministrul american al apărării, Jim Mattis, își continuă turneul asiatic consacrat problemei nord-coreene, plecând de la Beijing spre Seul și Tokio.

XS
SM
MD
LG