Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Din agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Institutul “Viitorul” organizează în această dimineață, la 8:30, o masă rotundă despre modificările legislative în domeniul achizițiilor publice.

„Asociația pentru Politica Externă” invită jurnaliștii la un club de presă cu tema: „Relațiile Republica Moldova - Statele Unite ale Americii: еvoluții, impedimente și perspective”.

Agenda zilei cu Diana Răileanu
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:27 0:00
Link direct

Comisia Electorală Centrală se întrunește astăzi în ședință,

Curtea Constituțională examinează sesizarea privind posibilitatea de prelungire de către procurori a interdicției de părăsire a țării,

Agenția pentru Eficiență Energetică lansează, în premieră, un desen animat informativ despre sursele de energie regenerabilă. Producția video va fi distribuită în toate grădinițele din țară, astfel încât copiii să învețe ce înseamnă și cum poate fi utilizată energia verde.

Din actualitatea internațională:

La Geneva, Consiliul Organizației Națiunilor Unite pentru Drepturile Omului discută despre situația în Republica Democratică Congo,

Președintele Franței, Emmanuel Macron, vizitează astăzi Nigeria,

În Federația Rusă continuă Campionatul Mondial de Fotbal – la Moscova se întâlnesc naționalele Columbiei și Angliei, în timp ce în Sankt Petersburg se vor confrunta echipele Suediei și Elveției.

XS
SM
MD
LG