Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Consiliul superior al Magistraturii este convocat în ședință.

Fracțiunea socialiștilor din Consiliul municipal Chișinău organizează discuții publice despre „programul municipal de susținere și sprijinire a persoanelor cu dizabilități”.

Agenda zilei cu Diana Răileanu
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:20 0:00
Link direct

Astăzi are loc ultima ședință de judecată în dosarul vicepretorului Buiucani, reținut în aprilie 2017. El e învinuit că ar fi cerut 20 de mii de lei de la un agent economic pentru a-i rezolva o problemă ce ținea de instalarea unui gard de protecție.

Din actualitatea internațională:

La Seul, în Coreea de Sud, raportorul special pentru drepturile omului va ține o conferință de presă despre situația din Coreea de Nord.

Se așteaptă ca președintele Turciei Recep Tayyip Erdogan să viziteze Ciprul de Nord, aceasta fiind prima sa vizită în afara țării după ce a fost reales în fruntea statului.

Marea Britanie găzduiește Summitul liderilor din țările Balcanilor de Vest. Premiera Theresa May și cancelara Germaniei, Angela Merkel, vor susține o conferință de presă comună în după amiaza zilei.

Campionatul Mondial de Fotbal, ajuns în semifinale, continuă. La Sankt Petersburg astăzi se vor confrunta naționalele Franței și Belgiei.

XS
SM
MD
LG