Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Din agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Coaliția civică pentru alegeri libere și corecte organizează o conferință de presă la care vor vorbi despre „Necesitatea sesizării Curții Constituționale pentru a se expune asupra criteriilor care pot duce la invalidarea alegerilor”,

Platforma de consultare și control parlamentar pentru realizarea politicii de reintegrare a Republicii Moldova este convocată în ședință. Se așteaptă ca, după încheierea discuțiilor, președintele Parlamentului, Andrian Candu să facă declarații de presă.

Începând cu ora 11 Parlamentul se reunește în ședință plenară. Între altele, se va discuta proiectul Legii pentru aprobarea Strategiei naționale de apărare și a Planului de acțiuni privind realizarea Strategiei naționale de apărare pentru anii 2018-2021.

Din actualitatea internațională:

Șeful serviciilor SUA de informații Dan Coats va ține un discurs în cadrul Forumului de securitate din Aspen pe fundalul acuzațiilor că Rusia s-a implicat în alergerile prezidențiale americane de acum doi ani.

Președintele Egiptului, Abdel Fattah al-Sisi, întreprinde o vizită în Sudan pentru a se întâlni cu omologul său Omar al-Bashir.

XS
SM
MD
LG