Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Din agenda zilei, anunțată de IPN:

La Palatul Republicii din capitală are loc conferința internațională cu genericul: „Evoluția și rolul instituțiilor naționale de protecție a drepturilor omului în societatea modernă”, eveniment prilejuit de cea de-a 20-a aniversare a Instituției Naționale de Protecție a Drepturilor Omului din Republica Moldova.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:00:55 0:00
Link direct

La Hâncești, Centrul Național Anticorupție lansează o nouă campanie de informare și sensibilizare a cetățenilor privind riscurile fenomenului corupției.

Banca Mondială prezintă un studiu privind reforma justiției în Moldova.

Centrul de Resurse Juridice din Moldova organizează în capitală o masa rotundă pe subiectul „Analiza Strategiei de recuperare a mijloacelor sustrase din sistemul bancar al Republicii Moldova”.

Din agenda internațională a zilei, anunțată de Reuters:

Printre vorbitorii Adunării Generale ONU se numără astăzi președintele palestinian Mahmoud Abbas.

Președintele rus Vladimir Putin își continuă vizita în Azerbaidjan.

Președintele Turciei, Tayyip Erdogan, vizitează Berlinul, având programate întâlniri cu cancelarul german Angela Merkel și cu președintele german Frank-Walter Steinmeier.

  • 16x9 Image

    Mircea Ţicudean

    La Europa Liberă sunt din 1993. Am lucrat mai întâi în secția pentru România, la Programul Internațional, apoi la emisiunea radio pentru R. Moldova, cu o întrerupere de 2-3 ani în care am fost în slujba departamentului de training al Europei Libere, unde am fost și director interimar o perioadă. Începuturile jurnalistice au fost concentrate pe critica literară și actualitate culturală. În prezent, domeniile predilecte sunt progresul social (drepturile minorităților, egalitatea de gen, echitatea socială), prevenirea catastrofei climaterice etc.

XS
SM
MD
LG