Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Din agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Din agenda zilei, anunțată de MOLDPRES:

Asociația Obștească „Protecția Consumatorului” organizează o conferinţă de presă cu tema: „Explozia puternică ce s-a produs într-un bloc locativ din sectorul Râșcani al capitalei s-ar putea repeta în sectorul Botanica, pe adresa Sarmizegetusa 96”.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:00:59 0:00
Link direct

Oficiul Consiliului Europei la Chișinău invită mass-media la prezentarea rezultatelor proiectelor implementate de Consiliul Europei şi finanţate de Uniunea Europeană în perioada 2015-2018 în țările Parteneriatului Estic, inclusiv în Republica Moldova.

Asociația Obștească „Inițiativa Pozitivă” invită la evenimentul de lansare a campaniei sociale privind extinderea accesului la educație de calitate în sistemul penitenciar, cu genericul „Educație mai bună în penitenciare”.

La Muzeul Naţional de Artă al Moldovei va avea loc vernisajul expoziției comemorative „Alexandru Plămădeală - 130 de ani de la naștere”.

La Librăria din Centru va avea loc o seară poetică cu participarea lui Matei Vișniec.

Din agenda internațională a zilei prezentată de Reuters:

Președintele turc Tayyip Erdogava rosti un discurs la o reuniune economică la Budapesta.

În Elveția, președintele polon Andrzej Duda și soția sa vor participa la manifestări în memoria consulului polon Konstanty Rokicki, salvator de vieți de evrei în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Premierul nipon Shinzo Abe prezidează la Tokio un summit cu participarea șefilor de stat și de guvern din cele cinci țări din bazinul Mekongului: Myanmar, Tailanda, Vietnam, Cambogia și Laos.

XS
SM
MD
LG