Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunț'ate ale zilei,

Din agenda zilei la Chisinau este de notat conferinta organizata de Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor cu genericul „Alimentația copiilor și starea blocurilor alimentare de la instituțiile de învățământ preșcolar, școlar, gimnazial și liceal”.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:27 0:00
Link direct

Asociația „UNIREA - ODIP” marcheaza Zilei Armatei Române, demarînd lucrărilor de reparație la Cimitirului Eroilor Români.

Biroul din Moldova al Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) organizeaza o conferința de presă cu ocazia vizitei vicepreședintelui BERD, Alain Pilloux la Chișinău.

Astazi se va acorda premiul Saharov al Uniunii Europene, iar printre cei nominalizati se afla și regizorul ucrainean de filme documentare Oleh Sențov, aflat in detentie in Rusia. El a fost nominalizat de Partidul Poporului din Europa, cel mai mare grup politic din Parlamentul European.

Organizatia internaționala Human Rights Watch va da publicitatii raportul sau pe tema violenței domestice din Rusia împotriva femeilor.

În Norvegia încep cele mai mari exercitii ale Alianței Nord Atlantice de dupa sfirsitul Razboiului Rece, desfașurate sub titulatura „Trident Juncture”.

La Bruxelles are loc reuniunea ministrilor apărarii din țările comunitare.

În Cehia începe festivalul international de filme documentare de la Jihlava, festival in care va avea loc si un master class cu regizorul din România, Radu Jude.

XS
SM
MD
LG