Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Din agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Repere din agenda internă a zilei prezentată de agenția IPN:

Alianța pentru Centenar, compusă din organizații unioniste, își anunță într-o conferință de presă programul manifestărilor din Chișinău de ziua Marii Uniri, 1 decembrie.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:40 0:00
Link direct

Premierul Pavel Filip şi membrii cabinetului de miniștri întreprind o vizită în raionul Dondușeni, în cadrul unui program de vizite în teritoriu criticat de opoziție drept campanie electorală.

Au loc ședințele mai multor comisii parlamentare, inclusiv a Comisiei economie, buget și finanțe care va examina Legea bugetului pentru 2019, lectura a doua.

Urmează apoi ședința plenară a Parlamentului.

Emisarul OSCE pentru libertatea presei, Harlem Desir, susține o conferință de presă la Chișinău.

Câteva repere din agenda internațională prezentate de agenția Reuters.

În Cehia începe o vizită premierul eurosceptic al Ungariei Viktor Orban pentru convorbiri cu omologul său Andrej Babis și cu președintele Milos Zeman, tot un eurosceptic, opoziția anunțând proteste.

La Buenos Aires, în Argentina, începe summit-ul liderilor G20. Președintele american Donald Trump și-a anulat o întrevedere bilaterală cu cel rus Vladimir Putin din cauza sechestrării recente a navelor și marinarilor ucraineni de către Rusia.

La Geneva are loc reuniunea unui grup de lucru al Consiliului ONU pentru Drepturile Omului care va examina folosirea mercenarilor ca mijloc de încălcare a acestor drepturi și de împiedicare a exercitării dreptului la autodeterminare.

Vezi comentarii (1)

Acest forum a fost închis
XS
SM
MD
LG