Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Din agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

prezintă rezultatele „Barometrului Opiniei Publice, noiembrie 2018” .

Are loc şedinţa Consiliului Coordonator al Audiovizualului.

Institutul de politici publice prezintă rezultatele „Barometrului Opiniei Publice, noiembrie 2018” .

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:10 0:00
Link direct

La Biblioteca municipală B. P. Hasdeu este inaugurată o expoziţie de fotografii în care eroii sunt 12 persoane cu dizabilităţi care inspiră şi care se remarcă prin insistența lor de a munci pentru a-și realiza visurile, transmit mesaje incluzive și „vorbesc” despre persoanele care i-au susținut în realizarea visurilor .

Ziua de 3 decembrie este Ziua Internațională a persoanele cu dizabilități.

Din agenda internațională:

La Bruxelles, secretarul general NATO, Jens Stoltenberg și ambasadorul american pregătesc reuniunea din aceată săptămâna a miniștrilor de externe din Alianța Nord-Atlantică.

Comisia pentru securitate din Parlamentul European dezbate situația creată de incidentul naval din 25 noiembrie, dintre Rusia și Ucraina, în Marea Neagră și discută securitatea în Marea Azov.

Ulterior, aceeași comisie parlamentară dezbate influența Rusiei în sud-estul Europei.

Comisarul european pentru vecinătate, Johannes Hahn, este așteptat în Kosovo.

  • 16x9 Image

    Ileana Giurchescu

    Un „dinozaur” al Europei Libere, am început să lucrez în redacția de limba română încă din 1987, la Munchen, Germania, unde mi-am descoperit și cultivat interesul pentru știri și politica internațională. Ca membră a echipei de la Radio Europa Liberă, am „făcut” revoluțiile din 1989, am scris despre căderea URSS și am relatat în direct, alături de Nestor Rateș, despre atentatele teroriste din 11 septembrie 2001. Rămân fascinată de istoria și moștenirea lăsată de Europa Liberă în arhiva audio.

XS
SM
MD
LG