Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Din agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Repere din agenda zilei prezentată de agenția IPN:

La Palanca, autoritățile moldovene și cele ucrainene inaugurează noul punct de trecere a frontierei administrat în comun de cele două țări.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:43 0:00
Link direct

Curtea de Conturi audiază un raport despre conformitatea acordării pensiilor în Republica Moldova.

Departamentul Trupelor de Carabinieri anunță într-o conferință de presă măsurile pregătite pentru „asigurarea securității și ordinii publice în perioada sărbătorilor de iarnă”.

La primăria Chișinău este lansată o campanie de informare și sensibilizare în scopul prevenirii și combaterii neglijării copiilor

La Ambasada României are loc o ceremonie de înmânare a distincțiilor conferite de președintele român unor personalități din Republica Moldova.

Câteva repere din agenda internațională prezentate de agenția Reuters.

La Belgrad are loc o reuniune cvadrilaterală România-Bulgaria-Grecia-Serbia. Prim ministra României, Viorica Dăncilă, va prezenta prioritățile țării sale la președinția Uniunii Europene care începe pe 1 ianuarie.

Ministrul de externe al Turciei, Mevlut Cavusoglu, începe o vizită oficială în Malta.

Ministrul de externe al Chinei, Wang Yi, începe o vizită în India.

La Moscova, ministrul rus de externe Serghei Lavrov se întâlnește cu omologul său palestinian Riyad al-Maliki pentru convorbiri pe tema procesului de pace în Orientul Mijlociu.

În Statele Unite, legislatorii americani urmează să negocieze o înțelegere în privința bugetului, pentru a evita o închidere parțială a agențiilor guvernamentale.

XS
SM
MD
LG