Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Din agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Asociația Promo-LEX lansează cel de-al doilea Raport al Misiunii de Observare a Alegerilor parlamentare din 24 februarie 2019

Partidul Socialiștilor organizează o conferință de presă cu tema: „Despre începutul campaniei electorale! Legal, campania electorala urmeaza sa inceapa pe 24 ianuarie, cu o luna înainte de alegerile planificate pe 24 februarie.

Agentia rusa Sputnik anunță o conferință de presă cu tema: „Perspectivele și prognozele dezvoltării economiei Moldovei în anul 2019”.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:02:06 0:00
Link direct

La prinz va avea loc o sedinta a Comisiei Electorale Centrale.

La Paris, artistul rus Piotr Pavlenski se va afla in fata judecatorilor pentru că dat foc unei sucursale a Bancii Frantei in luna octombrie 2017.

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, are anunțata pentru astazi o vizita la granita țării sale cu Mexicul. Zidul pe care vrea să il construiască este mărul discordiei cu democratii din Camera Reprezentantilor si a dus la inchiderea partiala a agentiilor guvernamentale americane.

Evenimente importante vor avea loc la Bucuresti unde se vor afla presedintele Comsiei Europene, Jean Claude Juncker, și alti comisari europeni cu prilejul preluării oficiale de către România a președinției Consiliului European. Astăzi are loc un mare concert festiv la sala Ateneului, iar miine o conferinta de presa a șefei guvernului de la Bucuresti, Viorica Dăncilă, și a președintelui Comisiei Europene.

XS
SM
MD
LG