Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Din agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

ENEMO (Rețeaua Europeană a Organizațiilor de Monitorizare a Alegerilor) Misiunea Internațională de Observare a Alegerilor din Moldova (IEOM) pentru alegerile parlamentare din 24 februarie 2019 organizează o conferință de presă în cadrul căreia sunt prezentate principalele constatări din primul Raport Interimar al Misiunii referitor la alegerile parlamentare ce urmează să se desfășoarela 24 februarie.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:36 0:00
Link direct

Agentia IPN invită reprezentanții mass-media la dezbaterile publice cu tema: „Alegeri 2019: Va rog sa mă alegeți deputat pentru că...”, ediția a 103-a din ciclul „Dezvoltarea culturii politice în dezbateri publice”.

Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură, Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului organizează o conferință de presă privind lansarea campaniei de recepționare a cererilor de subvenționare pentru anul 2019

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale și Institutul Oncologic lanseaza, în cadrul unei conferințe de presă, campania națională de informare a populației privind bolile oncologice, combaterea și tratamentul acestora, cu genericul: „Eu sunt și eu voi fi”, dedicată Zilei mondiale de luptă împotriva cancerului .

Papa Francisc isi continua și astazi vizita in Emiratele Arabe Unite. Este prima vizita efectuata vreodată de un suveran pontif in Peninsula Araba. Vizita, începută duminică, va dura astazi si miine.

Astazi este Ziua mondiala a luptei impotriva cancerului.

XS
SM
MD
LG