Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Din agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Câteva repere din agenda zilei prezentată de agenția IPN:

La Chișinău are loc ședința plenară a Parlamentului, prima din acest an și ultima din actuala legislatură. Agenda include confirmarea lui Marian Lupu ca președinte al Curții de Conturi și alte numiri în funcție.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:20 0:00
Link direct

Observatorii electoral locali ai Asociației Promo-LEX prezintă într-o conferință de presă un nou raport despre pregătirile de alegerile din 24 februarie.

Vor fi date publicității rezultatele unui nou Barometru al opiniei publice realizat în ianuarie.

Câteva repere din agenda internațională prezentată de agenția Reuters:

La București are loc o întîlnire neoficială a miniștrilor de Justiție și Interne, la care vor participa și Dimitris Avramopoulos, membru al Comisiei Europene, responsabil cu probleme migrației, de interne și cetățenie, Vĕra Jourová, responsabilă cu justiția, consumatorii și egalitatea de gen, și Julian King, responsabil cu Securitatea Uniunii.

Prim-ministra britanică Theresa May vizitează Bruxelles-ul în încercarea de a renegocia acordul ieșirii țării sale din Uniunea Europeană respins de Parlamentul de la Londra.

Cancelara germană Angela Merkel se întâlnește la Bratislava cu prim-miniștrii țărilor din Grupul Visegrad, adică din Cehia, Polonia, Slovacia și Ungaria.

La Paris, are loc o conferință despre energia regenerabilă, la care participă miniștrii mediului din mai multe țări europene și vicepreședintele Comisiei Europene pentru Uniunea Energetică, Maros Sefcovic.

La Berlin începe a 69 ediția a Festivalului Internațional de Film.

XS
SM
MD
LG