Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Din agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Din agenda zilei din Moldova:

Asociația pentru Democrație Participativă ADEPT organizează o conferință de presă cu tema „Lansarea Raportului: Republica Moldova, de la promisiuni la realizări. Evoluțiile pe principalele domenii în perioada 2014-2018”.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:38 0:00
Link direct

Centrul de Resurse pentru Drepturile Omului organizează o altă conferință de presă cu tema „Tehnologiile științifice bazate pe probe în monitorizarea campaniei electorale: corelațiile statistice și votul, analiza resurselor administrative, factorizarea influenței media a opiniei, finanțele electorale”.

Vor avea loc ședințe ale Consiliului Audiovizualului si Comisiei Electorale Centrale.

Pe plan international:

La München începe Conferinta anuala de Securitate, intr-un context international tensionat si dupa anuntata retragere din Tratatul fortelor nucleare intermediare a Statelor Unite si Rusiei.

Astazi este data limită pînă la care președintele Statelor Unite, Donald Trump, ar trebui sa ajunga la o intelegere cu Congresul în legatura cu bugetul național pe anul în curs.

La Moscova este anunțata o ceremonie în cinstea luptatorilor sovietici care au luptat in Afganistan. Astazi se implinesc 30 de ani de cind ultimul soldat sovietic a părăsit Afganistanul.

La Bruxelles, secretarul de stat american Mike Pompeo are prevazute întrevederi cu coordonatoarea politicii externe a Uniunii, Federica Mogherini.

Astazi este Ziua naționala a Serbiei.

Pe plan cultural începe anul Rembrandt, aniversat la 350 de ani de la nașterea pictorului olandez...

XS
SM
MD
LG