Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Din agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

O noua monitorizare a campanieie electorale, de data aceasta pe dimensiunea online va fi prezentata de Fundatia „Youth Development for Innovation”.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:58 0:00
Link direct

Asociația Promo-LEX își prezintă al cincelea Raport al Misiunii de Observare a alegerilor parlamentare de duminică.

Fiodor Ghelici, președintele asociației Moldova Mea, a anunțat o conferinta de presă cu tema : „Fapte privind crime și trădarea alegătorilor. Cum a fost scos din cursa electorală un candidat al poporului”.

Centrul de Resurse pentru Drepturile Omului iese si el in fata presei astazi cu o conferinta despre riscurile electorale de utilizare a resurselor administrative - implicațiile pentru alegerile parlamentare din 24 februarie 2019.

Inspectoratul General al Politiei va anunța în cursul zilei de astazi masurile de protectie pe care le va lua in ziua alegerilor, pe 24 februarie.

Centrul Analitic Independent „Expert-Grup”, în parteneriat cu Expert-Forum (București), organizează audieri publice pe subiectul: „Rolul gazoductului Ungheni-Chișinău pentru securitatea energetică a Moldovei”.

Comisia Electorală Centrală are anunțată o ședință la orele prinzului, după care va avea loc și o întilnire cu concurenții electorali din circumscripția națională și cu reprezentanții misiunilor de observatori acreditate la alegerile de duminică, în cadrul căreia prezintă o evaluare preliminară a activităților electorale aferente scrutinului parlamentar

Socialistii moldoveni vor organiza o conferință de presă cu tema „Despre rezultatele campaniei electorale”

Pe plan internațional:

Ministrii comerțului din țările Uniunii Europene au anunțată o reuniune informală astazi la Bucuresti; pe agenda se afla relațiile comerciale cu Statele Unite.

La Ankara este anunțata întrevederea emisarului special al Rusiei pentru Afganistan, Zamir Kabulov, cu omologul său american, Zalmay Khalilzad.

XS
SM
MD
LG