Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Din agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Din agenda internă a zilei:

La Chișinău are loc ședința Consiliului Audiovizualului.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:00:55 0:00
Link direct

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării organizează o conferință de presă cu ocazia desfășurării celei de-a 53-a ediții a Festivalului Internațional de Muzică „Mărțișor”.

Ambasada Japoniei în Republica Moldova organizează ceremonia oficială de semnare a contractelor de grant pentru implementarea proiectelor finanțate în cadrul Programului de Granturi pentru Securitatea Umană „Kusanone”.

Din agenda internațională a zilei, prezentată de Reuters:

La Hanoi se desfășoară a doua zi consecutiv summit-ul președintelui american D. Trump cu liderul nord-coreean Kim Jong Un.

Principalul negociator european pentru Brexit, Michel Barnier, vizitează Viena.

Secretarul de stat al Statelor Unite, Mike Pompeo, vizitează Filipinele.

La Geneva, în Elveția, are loc reuniunea Consiliului General al OMC.

La Kosice, în Slovacia, are loc întâlnirea secretarului general NATO, Jens Stoltenberg, cu președinții din țările Europei centrale și de răsărit.

La Viena are loc Balul Operei.

  • 16x9 Image

    Mircea Ţicudean

    La Europa Liberă sunt din 1993. Am lucrat mai întâi în secția pentru România, la Programul Internațional, apoi la emisiunea radio pentru R. Moldova, cu o întrerupere de 2-3 ani în care am fost în slujba departamentului de training al Europei Libere, unde am fost și director interimar o perioadă. Începuturile jurnalistice au fost concentrate pe critica literară și actualitate culturală. În prezent, domeniile predilecte sunt progresul social (drepturile minorităților, egalitatea de gen, echitatea socială), prevenirea catastrofei climaterice etc.

XS
SM
MD
LG