Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Din agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Agenda internă a zilei, prezentată de IPN:

Președintele Igor Dodon așteaptă Partidul Socialiștilor, Partidul Democrat şi Blocul electoral ACUM la discuții privind formarea unei majorități parlamentare sau, după caz, declanșarea alegerilor anticipate.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:00:54 0:00
Link direct

Institutul pentru Politici și Reforme Europene (IPRE) organizează o masă rotundă cu ocazia celei de-a 10-a aniversări a Parteneriatului Estic, care se va axa pe rezultatele obținute și perspectivele oferite de această inițiativă pentru Moldova după 2020.

Ministerul Finanțelor organizează o conferința de presă în cadrul căreia vor fi prezentate rezultatele aplicării Programului de stat „Prima Casă”, la un an de la lansare.

Din agenda internațională:

La Paris are loc un summit europeano-chinez cu participarea liderilor Franței, Germaniei, a președintelui CE și a președintelui Chinei.

La Strasbourg, Parlamentul European urmează să voteze asupra unei controversate reforme a drepturilor de autor.

La Washinton se ține conferința anuală a Comitetului Public American pentru relații cu Israelul.

AntiNostalgia – privind spre viitor

Zece documentare, zece dezbateri publice si mult mai multe reportaje despre trecutul comunist și viitorul țărilor și comunităților din Europa Centrală și de Est. „Cu cât privești mai departe în spate, cu atât vei vedea mai departe în viitor” (Winston Churchill)

XS
SM
MD
LG