Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Din agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Repere din agenda internă a zilei prezentată de agenția IPN:

Organizațiile Inițiativei Civice Pentru un Parlament Curat prezintă la o conferință de presă la Chișinău un raport despre ceea ce numesc „deficiențe de integritate” ale Parlamentului ales pe 24 februarie.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:37 0:00
Link direct

Comisia Electorală Centrală organizează un club de presă pentru o analiză a recentelor alegeri și a comunicării cu jurnaliștii în timpul campaniei.

Judecătoria Buiucani din Chișinău examinează cererea fostului premier Vlad Filat de a revizui sentința din 27 iunie 2016 prin care a fost condamnat la nouă ani de închisoare pentru fapte de corupție.

Își continuă o vizită de lucru în Republica Moldova o echipă de experți ai Fondului Monetar Internațional.

Din agenda internațională a zilei, prezentată de agenția Reuters.

La Minsk începe o vizită de două zile cancelarul Austriei, Sebastian Kurz, care va purta convorbiri cu liderul belarus Alexandr Lukașenko.

Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov călătorește în Turcia pentru convorbiri, la Antalya, cu omologul său turc Mevlut Cavusoglu.

La Bishkek, în Kârgâzstan, se află în vizită președintele rus Vladimir Putin pentru a discuta cu omologul său kârgâz Sooronbay Jeenbekov statutul unei baze rusești în republica Asiei Centrale.

La Beijing, se află în vizită pentru convorbiri economice o delegație americană condusă de ministrul Finanțelor, Steven Mnuchin.

XS
SM
MD
LG