Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Din agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Repere din agenda internă a zilei, prezentată de agenția IPN:

La Chișinău, Curtea Constituțională examinează sesizarea unui fost deputat al Partidului Popular European care cere abrogarea restricției de comercializare a produselor de tutun în chioșcuri în raza a cel puțin 200 m de la orice instituție de învățământ și medico-sanitară.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:17 0:00
Link direct

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale și Agenția Națională pentru Sănătate Publică găzduiesc la Chișinău o reuniune anuală a directorilor Instituțiilor Naționale de Sănătate Publică din regiunea europeană.

Are loc ședința primăriei capitalei.

Câteva repere din agenda internațională prezentate de agenția Reuters.

Premierul chinez Li Keqiang călătorește în Europa pentru un summit cu Uniunea Europeană la Bruxelles și pentru o reuniune cu țările central și est europene, care va avea loc în Croația.

Președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, vizitează Rusia.

Miniștrii europeni de externe se întâlnesc la o reuniune la Luxembourg.

Se împlinesc opt ani de la semnarea unui tratat ruso-american pentru reducerea și limitarea armelor ofensive strategice.

Este marcată Ziua Internațională a Romilor.

AntiNostalgia – privind spre viitor

Zece documentare, zece dezbateri publice si mult mai multe reportaje despre trecutul comunist și viitorul țărilor și comunităților din Europa Centrală și de Est. „Cu cât privești mai departe în spate, cu atât vei vedea mai departe în viitor” (Winston Churchill)

XS
SM
MD
LG