Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Agenda internă a zilei, prezentată de IPN:

Consiliul Audiovizualului se întrunește în ședință.

PSRM face declarații privind viitoarele acțiuni ale partidului, după ședința comună a Comitetului executiv politic al Partidului și a fracțiunii parlamentare.

Blocul politic ACUM cheamă fracțiunea PSRM la discuții publice.

Conducerea PL susține o conferință de presă la tema: „Prezentarea dovezilor privind fabricarea dosarelor și caracterul strict politic al acestora” .

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:00:58 0:00
Link direct

Din agenda internațională (Reuters):

Negociatorul șef al UE pentru Brexit se adresează la Luxemburg miniștrilor de externe din țările membre înaintea summit-ului pe tema Brexit de la 10 aprilie.

Premierul britanic Theresa May discută aceeași temă la Berlin cu cancelara germană Angela Merkel.

Premierul Chinei, Li Keqiang, sosește la Consiliul European la Bruxelles pentru convorbiri cu liderii instituțiile UE pe teme economice.

La Washington, președintele Statelor Unite, Donald Trump, îl primește în vizită pe președintele egiptean Abdel Fattah al-Sisi.

  • 16x9 Image

    Mircea Ţicudean

    La Europa Liberă sunt din 1993. Am lucrat mai întâi în secția pentru România, la Programul Internațional, apoi la emisiunea radio pentru R. Moldova, cu o întrerupere de 2-3 ani în care am fost în slujba departamentului de training al Europei Libere, unde am fost și director interimar o perioadă. Începuturile jurnalistice au fost concentrate pe critica literară și actualitate culturală. În prezent, domeniile predilecte sunt progresul social (drepturile minorităților, egalitatea de gen, echitatea socială), prevenirea catastrofei climaterice etc.

XS
SM
MD
LG