Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Din agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Asociația Sociologilor și Demografilor din Republica Moldova prezintă un nou sondaj de opinie, sub titlul: „Situația socio-politică din Republica Moldova în urma alegerilor parlamentare din 24 februarie 2019 în viziunea populației” .

Tot luni este lansată ediția de primăvară a Barometrului de Opinie Publică.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:23 0:00
Link direct

Banca Mondială, reprezentanța de la Chișinău, prezintă perspectivelor economice pentru R.Moldova, axându-se pe „Memorandumul economic de țară pentru Moldova”.

Din agenda internațională:

Secretarul de stat american Mike Pompeo începe o vizită de două zile în Rusia, marți 14 mai, va fi la Soci pentru o întrevedere cu președintele rus Vladimir Putin.

La Bruxelles are loc reuniunea miniștrilor de externe din Uniunea Europeană, care se va concentra pe situația din Iran. Va urma reuniunea miniștrilor de externe din Parteneriatul Estic, marcând zece ani de la lansarea acestui program. Iar seara, un dineu oficial la șefilor de stat și guverne din țările Parteneriatului Estic.

Marți 14 mai, va avea loc o reuniune la nivel înalt a Parteneriatului Estic pentru a marca aniversarea de zece ani a programului.

Miercuri, 15 mai, Comisia Europeană ar putea deschide împotriva României procedura de suspendare a unor drepturi, pentru încălcarea principiilor comunitare, potrivit corespondentului Europei Libere la Bruxelles.

XS
SM
MD
LG