Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Din agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Într-o perioadă de evenimente imprevizibile la Chișinău, există totuși și câteva programate dinainte, cum ar fi ședința Consiliului Superior al Magistraturii sau Conferința TIC în învățământul profesional tehnic: realități și perspective”, proiectul Shift Edu, care se ține la Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă”.

La hotelul Bristol din capitală are loc atelierul de lucru care dă start proiectului „Consolidarea capacităților instituționale a Agenției Naționale în domeniul Forestier pentru organizarea Inventarului Național Forestier”.

Din agenda externă a zilei:

La Madrid au loc audierile finale în procesul celor 12 lideri catalani acuzați în legătură cu tentativa de proclamare a independenței regiunii lor.

La Berlin, ministrul german al sănătății prezintă un plan de interzicere a așa-numitelor „terapii de reorientare sexuală”, având ca țintă homosexualii.

La Washington, Camera Reprezentanților votează asupra posibilei sancționări a ministrului justiției în legătură cu atitudinea față de ancheta vizând implicarea Rusiei în alegerile prezidențiale americane.

XS
SM
MD
LG