Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Din agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Președintele Comisiei de anchetă pentru elucidarea tuturor circumstanțelor devalizării sistemului bancar din Republica Moldova și investigării fraudei bancare, Alexandru Slusari, susține astazi la Parlament un briefing de presă.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:27 0:00
Link direct

Un grup de cetățeni, care au avut de suferit în urma acțiunilor ilegale ale băncilor și executorilor judecătorești, invită presa la o conferință cu tema: „Scheme criminale ale băncilor și executorilor judecătorești din Moldova”.

Comisia juridică, numiri și imunități a Parlamentului va avea și ea o ședință astazi, ca si Biroul Permanent al Parlamentului.

Misiunea OSCE în Moldova va prezenta raportul său local privind bunăstarea și siguranța femeilor din Moldova.

Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova și Ministerul Economiei și Infrastructurii anunță o conferința internațională cu tema: „Implementarea Acordului DCFTA dintre Uniunea Europeană și Republica Moldova. Cinci ani: Perspective Regionale și pași de urmat”.

La muzeul National de istorie are loc inaugurarea expoziției „Mărturii din Gulag. Memoria victimelor regimului totalitar-comunist”.

Din agenda internatională:

Astazi este Ziua Americii și președintele Donald Trump va rosti un discurs la Memorialul Lincoln din capitala americană.

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, se va afla astazi la Vatican.

La Poznan, in Polonia, are loc summitul țărilor din Balcanii de Vest.

La Karlovy Vary continuă Festivalul international al filmului.

XS
SM
MD
LG