Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Agenda anunțată a zilei din Moldova:

Ședinta Consiliului Superior al Procurorilor, pe fundalul cererilor de demitere a procurorului-șef.

Primarul din Dreptcăuți organizeaza o conferință de presă intitulată „Cine mai rămâne să-i apere pe țăranii asupriți din Drepcăuți? Dreptul la replică pentru dezmințirea afirmațiilor false”

Centrul analitic Expert Grup organizează o dezbatere despre provocările pe piața produselor petroliere – prețuri vs calitate.

Biroul Național de Statistică prezintă numărul revizuit al populației Republicii Moldova.

Agenda internațională:

La Moscova se află președintele Boliviei Evo Morales, avînd pe agendă convorbiri cu liderul de la Kremlin, Vladimir Putin,

La Potocari, în Bosnia Hertegovina, unde se comemoreaza 24 de ani de la masacrul de la Srebrenița, când peste 8.000 de bărbați și băieți musulmani au fost asasinați de sîrbii bosniaci, vor fi îngropate joi rămășițele pământești ale altorde 31 de victime identificate.

La Luxembourg urmează să se pronunâe verdictul privind sancțiunile impuse de Uniunea Europeana fostului presșdinte al Ucrainei, Viktor Ianukovici și a altor oficialități din guvernul său.

La Casa Albă de la Washington are loc un summit consacrat rețelelor de socializare, dar de la care lipsesc companiile Twitter, Google și Facebook

Națiunile Unite sărbătoresc Ziua internaâională a populației lumii.

XS
SM
MD
LG