Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Din agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Câteva repere din agenda zilei prezentată de agenția IPN:

La Chișinău are loc ședința Parlamentului, având pe agendă, între altele, modificarea Legii privind controlul tutunului.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:06 0:00
Link direct


Cabinetul de miniștri se întrunește în ședință urmând, între altele, să înființeze o comisie care va selecta noii secretari de stat din ministere și alți funcționari publici.

Are loc ședința Consiliul Superior al Procurorilor pe fundalul presiunilor din partea noii puteri politice, care vrea să reformeze instituția.

Repere din agenda internațională prezentate de agenția Reuters.

La Rio de Janeiro are loc o reuniune a miniștrilor de externe din țările BRIC – Brazilia, Rusia, India, China plus Africa de Sud - pentru pregătirea unui summit plănuit în noiembrie.

Ministrul rus al Energiei, Alexandr Novak, se întâlnește în Turcia cu ministrul turc al Comerțului, Ruhsar Pekcan.

La Bangkok are loc o reuniune e miniștrilor de externe din ASEAN, Asociația națiunilor din sud-estul Asiei.

  • 16x9 Image

    Alexandru Eftode

    Fac jurnalism din 1997, specializat la început în crimă, apoi în politică - o evoluție, ar spune unii, în firea lucrurilor... Am condus biroul din Chișinău al Europei Libere când R. Moldova apărea lumii ca prima țară post-comunistă unde la putere erau aleși democratic ... comuniștii. Din management, m-am întors în jurnalismul pur, apoi iar în management, dar nu m-am despărțit o zi de Europa Liberă. Conduc redacția pentru R. Moldova, incluzând biroul din Chișinău, într-o altă perioadă de zbucium post-sovietic. Și atunci, și acum integritatea jurnalistică este mai importantă ca oricând.

XS
SM
MD
LG