Linkuri accesibilitate

Astăzi, în Moldova și în lume


China, globe
China, globe

Astăzi vor fi temperaturi peste media acestei perioade: peste zero grade în timpul zilei. În nord se vor înregistra 3 grade, în jur de 6 grade la Chișinău și în centru și 8 grade în sud. Iar, potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, starea vremii rămâne neschimbată toată săptămâna. Numai grosimea stratului de nori va varia.

La Moscova și Sankt Petersburg vor fi nori și ploaie, însă temperaturile se vor situa și ele peste zero grade: opt la Sankt Petersburg și două grade la Moscova. Patru grade la Kiev și soare.

Soare și la Varșovia cu 7 grade. În restul Europei, cer în genera

Lăsând deoparte meteorologia și trecând la viața politică astăzi are loc ședința în plen a Parlamentului European;

Miniștrii de externe și al apărării din Turcia sunt așteptați la Moscova;

O delegație comercială chineză este așteptată la Washington;

La Abu Dhabi are loc un summit regional dedicat resurselor de apă.

Iar la Hollywood se anunță lista candidaților pentru premiile Oscar.

  • 16x9 Image

    Ileana Giurchescu

    Un „dinozaur” al Europei Libere, am început să lucrez în redacția de limba română încă din 1987, la Munchen, Germania, unde mi-am descoperit și cultivat interesul pentru știri și politica internațională. Ca membră a echipei de la Radio Europa Liberă, am „făcut” revoluțiile din 1989, am scris despre căderea URSS și am relatat în direct, alături de Nestor Rateș, despre atentatele teroriste din 11 septembrie 2001. Rămân fascinată de istoria și moștenirea lăsată de Europa Liberă în arhiva audio.

XS
SM
MD
LG