Linkuri accesibilitate

Astăzi, în Moldova și în lume


Din agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

La Chișinău, o dezbatere cu tema „Miza candidaților vs. miza alegătorilor” este găzduită de agenția de presă IPN, cu participarea unor candidați la funcția de deputat în circumscripția 38 Hâncești.

În Parlament au loc audieri publice privind „Implementarea Concepției naționale de dezvoltare a mass-media din Republica Moldova”.

Centrul Analitic Independent „Expert-Grup” prezintă studiul „Viziune de alternativă privind combaterea evaziunii fiscale și promovarea complianței fiscale în Moldova, în baza experimentelor comportamentale”.

Organizația „Protecția consumatorului” susține o conferință de presă cu tema: „Cine este vinovat de falsificarea datelor pentru consumul de apă și majorarea prețurilor la energia termică?”.

Banca Națională a Moldovei desfășoară evenimentul Ziua Carierei la BNM.

Pe plan internațional:

La inițiativa Rusiei, Consiliul de securitate al ONU discută despre modul de punere în practică a acordurilor de pace de la Minsk privind conflictul din estul Ucrainei.

La Ljubljana, în Croația, depune jurământul noul șef al statului, social-democratul Zoran Milanović, care a învins-o pe fosta președintă, conservatoarea Kolinda Grabar-Kitarović, în alegerile desfășurate la început de ianuarie. Croația deține acum președinția prin rotație în Uniunea Europeană.

XS
SM
MD
LG