Linkuri accesibilitate

Astăzi, în Moldova și în lume


China, globe

Din agenda zilei: la Chișinău, evenimentele programate ale zilei au legătură, aproape toate, cu evoluția epidemiei de coronavirus – este vorba de obișnuitele briefinguri de presă ale structurilor care conduc efortul de combatere a maladiei.

Din agenda internațională, prezentată de AFP: Papa Francisc va ține la Bazilica Sf. Petru din Roma un serviciu divin de Paște, transmis în direct în lumea întreagă, iar la Washington șeful Rezervelor Federale din Statele Unite va face declarații despre starea celei mai mari economii a lumii pe fondul pandemiei de coronavirus. Alte repere: țările producătoare și exportatoare de petrol, din OPEC și din afara ei, vor ține o videoconferință despre impactul epidemiei de coronavirus; în mai multe țări din lume, de pildă în Portugalia, sau Franța, intră în vigoare noi restricții de circulație legate de epidemie.

AntiNostalgia 2 – privind spre viitor

Radio Europa Liberă organizează al doilea sezon: din nou filme documentare, dezbateri și mulți invitați din țară și din străinătate pentru a discuta despre lecțiile trecutului ca șansă de a modela un viitor diferit. Un dialog între generații, la care toată lumea este binevenită

Previous Next

XS
SM
MD
LG