Linkuri accesibilitate

Astăzi, în Moldova și în lume


Serviciul Hidrometeorologic de Stat spune că va ploua slab, iar în regiunea de nord, ploaia se va transforma în lapoviță. Valorile termice ating + 7grade ziua, +3 noaptea în nord, +16 ziua, + 7grade noaptea, în centru și la Chișinău și + 19 grade ziua, + 8 grade noaptea, în sud.

Iată și câteva repere din agenda zilei:

La Chișinău, are loc conferința de presă zilnică a ministrei sănătății, Viorica Dumbrăreanu, care prezintă bilanțul actualizat al epidemiei de COVID-19.

Are loc ședința Centrului de comandă unic anticoronavirus.

Se întrunește în ședință Consiliul Superior al Magistraturii.

Partidul Platforma DA organizează o conferință de presă.

Să răsfoim și agenda internațională:

Austria începe ridicarea restricțiilor impuse din cauza epidemiei de coronavirus.

La Bruxelles, secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, susține o conferință de presă online, înaintea unei ședințe extraordinare a miniștrilor apărării din țările aliate în chestiunea răspunsului comun la epidemia de COVID-19.

Miniștrii europeni ai educației se întâlnesc prin videoconferință pentru a lua în discuție impactul pandemiei asupra procesului de învățământ.

Comisarul european pentru justiție, Didier Reynders, susține un briefing online despre amenințările pandemiei de coronavirus pentru democrația din țările Uniuni Europene.

La Washington, Fondul Monetar Internațional dă publicității rapoarte despre starea economiei globale și stabilitatea financiară.

La Moscova, Duma de Stat examinează măsuri de sprijin pentru întreprinderile afectate de restricțiile anti-coronavirus.

Mai mult

AntiNostalgia 2 – privind spre viitor

Radio Europa Liberă organizează al doilea sezon: din nou filme documentare, dezbateri și mulți invitați din țară și din străinătate pentru a discuta despre lecțiile trecutului ca șansă de a modela un viitor diferit. Un dialog între generații, la care toată lumea este binevenită

XS
SM
MD
LG