Linkuri accesibilitate

Astăzi, în Moldova și în lume


Serviciul Hidrometeorologic de Stat spune că astăzi va fi cer variabil, fără precipitații. Valorile termice ating +20 de grade ziua, + 4 noaptea în nord, +22 ziua, + 8 grade noaptea, în centru și la Chișinău și + 25 grade ziua, + 10 grade noaptea, în sud.

Iată și câteva repere din agenda internă a zilei:

La Chișinău, are loc ședința zilnică a Centrului de comandă unic anticoronavirus și conferința de presă zilnică a ministrei sănătății, Viorica Dumbrăreanu, care prezintă bilanțul actualizat al epidemiei de COVID-19.

Ministrul apărării, Alexandru Pînzari, susține un briefing online privind acțiunile întreprinse de armată pentru a încetini răspândirea coronavirusului.

Pe agenda internațională găsim, printre altele:

La Geneva, Organizația Mondială a Sănătății susține un briefing online despre ultimele noutăți ale luptei cu noul coronavirus.

La Washington, încep reuniunile anuale de primăvară, de data aceasta reuniuni virtuale, ale Băncii Mondiale și Fondului Monetar Internațional.

La Moscova, parlamentul examinează măsuri de sprijinire a economiei afectate de criza de coronavirus.

Mai mult

AntiNostalgia 2 – privind spre viitor

Radio Europa Liberă organizează al doilea sezon: din nou filme documentare, dezbateri și mulți invitați din țară și din străinătate pentru a discuta despre lecțiile trecutului ca șansă de a modela un viitor diferit. Un dialog între generații, la care toată lumea este binevenită

XS
SM
MD
LG