Linkuri accesibilitate

Astăzi, în Moldova și în lume


Se anunță ploaie la Chișinau și astazi și în zilele ce vor veni. O veste bună pentru agricultiră și un argument în plus pentru a respecta carantina generalizată în aceasta zi și la acest sfârșit de săptămână. La Moscova sunt numai 13 grade dar nu plouă. La București 25 de grade și ploaie la weekend.

Să răsfoim agenda evenimentelor interne. Astăzi este ziua internațională a muncii… În Moldova, ca și în mai multe țări ale lumii aflate în carantină generalizată, autoritățile medicale i-au sfătuit pe oameni să nu iasă la iarbă verde ca în alți ani ca să sărbătorească .

La Chișinău va avea loc o conferință de presă organizată de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale pentru prezentarea situației epidemiologice privind controlul infecției COVID-19 pe teritoriul Republicii Moldova

Tot la subiectul sănătate este anunțat vineri la Chișinău un seminar organizat de Biroul Organizației Mondiale a Sănătății în Republica Moldova cu tema „Sănătatea adolescentului”

La Geneva, la Organizația Mondială a Sănătății organizează un briefing cu recomandări ale organizației.

Și, în fine, cluburile din Liga întâi din Marea Britanie discută dacă să reia sezonul fotbalistic din iunie, chiar dacă meciurile s-ar putea desfășura fără public…

XS
SM
MD
LG