Linkuri accesibilitate

Astăzi, în Moldova și în lume


La Chișinău temperatura ajunge la 33. Și tot așa o s-o țină vremea până săptămâna viitoare – cel puțin așa anunță meteorologii. La Moscova e mai răcoare: maxima nu trece de 26. La noaptea vor fi 18 grade. La București va fi ca la Chișinău: Soare și 33 de grade.

Să răsfoim acum agenda de evenimente interne.

Institutul de Politici Publice invită reprezentanții mass-media să urmărească online conferința de presă cu tema: „Prezentarea Barometrului Opiniei Publice pentru iunie 2020”.

Parlamentul se întrunește în ședință plenară .

Are loc lansarea proiectului „Dezvoltarea abilităților de viață și a comportamentelor sănătoase în rândul elevilor din învățământul profesional tehnic pentru o mai bună pregătire de angajare în câmpul muncii”, implementat de UNFPA Moldova și finanțat de către Austrian Development Agency din fondurile programului Cooperării Austriece pentru Dezvoltare, în parteneriat cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetării

Școala Profesională Nisporeni, în parteneriat cu proiectul USAID Agricultura Performantă în Moldova, anunță Ziua Ușilor Deschise online.

Consiliul de Presă din Republica Moldova se întrunește și el în ședință în regim online.

Din agenda internaționala să notăm că, la o zi de la preluarea președinției prin rotație a Uniunii Europene, cancelara Germanei Angela Merkel va avea o conferință de presă comună cu președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.

XS
SM
MD
LG