Linkuri accesibilitate

Astăzi, în Moldova și în lume


Serviciul Hidrometeorologic de Stat spune că astăzi va fi vreme frumoasă, cu cer variabil, fără precipitații. Valorile termice maxime vor atinge 10 grade în nord, 13 în regiunea de centru și la Chișinău și 15 grade în sud.

Câteva repere din agenda zilei, prezentată de agenția IPN:

Comisia Electorală Centrală totalizează rezultatele primului tur al alegerilor prezidențiale din 1 noiembrie și discută în ședință pregătirile pentru turul doi, din 15 noiembrie.

Asociația Presei Independente dă publicității un nou raport de monitorizare a felului cum au acoperit portalurile de știri campania prezidențială.

Susțin o conferință de presă la Chișinău despre alegerile prezidențiale reprezentanți ai minorităților etnice din R. Moldova.

Câteva repere din agenda internațională:

În Statele Unite, sunt așteptate rezultatele alegerilor prezidențiale din 3 noiembrie.

La Atena, are loc o reuniune a miniștrilor de externe din țările Consiliului Europei.

În Portugalia, intră în vigoare restricțiile de circulație parțiale introduse pentru a limita răspândirea infecției de coronavirus.

La Bruxelles, se întâlnesc prin videoconferință miniștrii europeni ai economiei și ai finanțelor.

Intră în vigoare decizia de retragere a Statelor Unite din acordul de la Paris contra încălzirii climei.

AntiNostalgia 2 – privind spre viitor

Radio Europa Liberă organizează al doilea sezon: din nou filme documentare, dezbateri și mulți invitați din țară și din străinătate pentru a discuta despre lecțiile trecutului ca șansă de a modela un viitor diferit. Un dialog între generații, la care toată lumea este binevenită

Previous Next

XS
SM
MD
LG