Linkuri accesibilitate

Astăzi, în Moldova și în lume


Serviciul Hidrometeorologic de Stat spune că va fi vreme frumoasă, cu cer variabil, fără precipitații. Valorile termice maxime vor atinge 8 grade în nord, 10 în regiunea de centru și la Chișinău și 13 grade în sud.

Câteva repere din agenda zilei, prezentată de agenția IPN:

La Chișinău, are loc ședința Comisiei Electorale Centrale în pregătirile pentru turul doi al alegerilor prezidențiale, din 15 noiembrie.

Se mai reunesc în ședințe Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică și Consiliul Audiovizualului.

Ministerul Sănătății primește o nouă donație de echipamente de protecție pentru personalul medical și beneficiarii instituțiilor rezidențiale oferit de Cehia în lupta contra pandemiei COVID-19.

Câteva repere din agenda internațională:

La Washington, Curtea Supremă a Statelor Unite examinează o contestație împotriva legii asigurărilor medicale, supranumită „Obama care”.

La Sofia, are loc un summit al Uniunii Europene cu țările Balcanilor de Vest. Evenimentul coincide cu data până la care Bulgaria trebuie să-și rezolve dispute istorice cu Macedonia de Nord.

Miniștrii pentru afaceri europene din țările Uniunii Europene se întâlnesc la o videoconferință, la Bruxelles, pentru a discuta despre starea negocierilor cu Mara Britanie înainte de termenul limită de 15 noiembrie pentru încheierea unui acord al relației comerciale post-Brexit.

La Moscova, liderul rus Vladimir Putin găzduiește un summit online al Organizației de Cooperare de la Shanghai.

Previous Next

Previous Next

XS
SM
MD
LG