Linkuri accesibilitate

Astăzi, în Moldova și în lume


Din agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Din agenda internă:

La Chișinău, Coaliția pentru alegeri libere și corecte și Asociația Presei Independente prezintă Raportul nr.7 de monitorizare a reflectării de către presa online a perioadei și campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale 2020

Cabinetul de miniștri se întrunește în ședință.

Centrul Internațional „La Strada Moldova” și Procuratura Generală organizează o „masă rotundă” pe tema prevenirii abuzurilor sexuale asupra copiilor săvârșite în mediul online.

La Muzeul Național de Istorie se va deschide Expoziţia Internaţională World Press Photo, ediţia 2020, cea mai importantă competiţie fotografică la nivel mondial. Evenimentul este organizat de Centrul pentru Jurnalism Independent, cu suportul Regatului Ţărilor de Jos.

Pe plan internațional:

Germania preia președinția Comitetului de Miniștri al Consiliului Europei.

Iar în Cehia, școlile își reiau parțial activitatea, după ce o vreme au stat închise din cauza pandemiei de coronavirus.

AntiNostalgia 2 – privind spre viitor

Radio Europa Liberă organizează al doilea sezon: din nou filme documentare, dezbateri și mulți invitați din țară și din străinătate pentru a discuta despre lecțiile trecutului ca șansă de a modela un viitor diferit. Un dialog între generații, la care toată lumea este binevenită

Previous Next

Previous Next

XS
SM
MD
LG