Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Din agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Pe plan intern:

Agricultorii anunță noi proteste în fața Parlamentului de la Chișinău.

Are loc ședința Consiliul superior al procurorilor.

Curtea de Conturi examinează raportul unui audit la întreprinderea de stat „Calea Ferată din Moldova” pentru perioada 2018-2019.

La Curtea de Apel Cahul, are loc o nouă şedinţă de examinare a dosarului Șor.

Câteva repere din agenda internațională:

La Moscova, președintele rus Vladimir Putin susține o conferință de presă anuală, care a fost transferată parțial în mediul online din cauza pandemiei.

Tot la Moscova, ministrul rus de externe Serghei Lavrov se întâlnește cu omologul său sirian, Faisal al Mekdad.

La Bruxelles, are loc Consiliul parteneriatului Uniunea Europeană-Armenia, la care vor participa șeful politicii externe și de securitate europene, Josep Borrell, și comisarul pentru vecinătate, Oliver Varhelyi.

Tot la Bruxelles, are loc o reuniune online a Consiliului de stabilizare și asociere al Uniunii Europene și Serbiei, pentru examinarea relației bilaterale.

La Berlin, ministrul german de externe Heiko Maas susține o conferință de presă comună cu secretarul general al ONU, Antonio Guterres.

AntiNostalgia 2 – privind spre viitor

Radio Europa Liberă organizează al doilea sezon: din nou filme documentare, dezbateri și mulți invitați din țară și din străinătate pentru a discuta despre lecțiile trecutului ca șansă de a modela un viitor diferit. Un dialog între generații, la care toată lumea este binevenită

Previous Next

Previous Next

XS
SM
MD
LG