Linkuri accesibilitate

Astăzi, în Moldova și în lume


Începe o zi cu cer variabil, mai mult noros, și maxime de la 3 la 5 grade; Vremea ar urma să continue în aceeași notă, relativ moderată pentru decembrie, cu înghețuri ușoare pe timp de noapte și valori mai ales pozitive peste zi, atât la sfârșitul săptămânii, cât și săptămâna viitoare.

Să răsfoim acum agenda evenimentelor interne:

Președintele Igor Dodon își publică emisiunea săptămânală video „Președintele Igor Dodon răspunde”, probabil că ultima, sau penultima? Au loc Ședința Consiliului Superior al Procurorilor din 18 decembrie 2020, Ședința Curții de Conturi de examinare a raportului auditului conformității organizării, realizării și supravegherii Parteneriatelor publice private (PPP) în domeniul sănătății, Club de presă: Raportul de dezvoltare umană 2020 „Următoarea frontieră: dezvoltarea umană și Antropocenul”, precum și manifestări de marcare a Zilei internaționale a migranților.

Din agenda internațională:

Se încheie Hannuka, sărbătoarea evreiască a „luminilor”; președintele rus Vladimir Putin participă la summitul CSI online; în Cehia intră în vigoare noi restricții pentru combaterea pandemiei de COVID-19; Secretarul general ONU Antonio Guterres se adresează prin video camerei inferioare a Parlamentului Germaniei, Bundestag.

Previous Next

XS
SM
MD
LG