Linkuri accesibilitate

Astăzi, în Moldova și în lume


Serviciul Hidrometeorologic de Stat spune că astăzi este cer noros, fără precipitații în toate regiunile. Valorile termice ating, ziua, 8 grade în nord, 12 în centru, inclusiv la Chișinău, dar și în sud. Valorile termice ale aerului rămân pozitive și la noapte.

Câteva repere din agenda zilei:

La Chișinău, are loc congresul Partidului Socialiștilor la care se așteaptă revenirea în fruntea formațiunii a fostului președinte, Igor Dodon.

Noul consilier prezidențial în domeniul energetic, Sergiu Tofilat, împreună cu expertul Victor Parlicov prezintă un raport despre transparența acestui sector în R. Moldova.

Are loc inaugurarea Unității de Primiri Urgente din cadrul Spitalul clinic Republican pentru copii „Emilian Coțaga” al Institutului Mamei și Copilului, din capitală.

Câteva repere din agenda internațională:

La Bruxelles, are loc ceremonia semnării acordului de comerț și cooperare al Uniunii Europene cu Marea Britanie, după Brexit, iar la Londra, parlamentul britanic se întrunește pentru ratificarea înțelegerii, care intră în vigoare provizoriu pe 1 ianuarie 2021.

La Moscova, ministrul rus de externe Serghei Lavrov se întâlnește cu omologul său din Guvernul Acordului Național din Libia.

La Berlin, negaționiștii pandemiei de COVID-19 organizează un nou protest.

Vezi comentarii

XS
SM
MD
LG