Linkuri accesibilitate

Astăzi, în Moldova și în lume


Serviciul Hidrometeorologic de Stat spune că astăzi cad precipitații sub formă de lapoviță, existând pericolul de polei și ghețuș pe drumuri. Valorile termice oscilează ziua între – 1 grad în nord și + 9 în sud, cu + 6 grade în regiunea de centru și la Chișinău. La noapte valorile termice coboară în nord până la – 7 grade.

Câteva repere din agenda internațională alcătuită de agențiile Reuters și AFP:

În România, se redeschid școlile închise din cauza pandemiei de coronavirus. Școlile primare, grădinițele sau muzeele se deschid în alte țări europene ca Olanda, Danemarca, Austria.

O comisie a Organizației Mondiale a Sănătății se convoacă la Geneva pentru a examina vaccinul anti COVID-19 al companiei AstraZeneca.

La Ierusalim, premierul israelian Benjamin Netanyahu este așteptat să compară în fața instanței pentru a se apăra de acuzațiile de corupție.

La Bruxelles, are loc o sesiune plenară a Parlamentului European, care va audia între altele un raport de activitate al Băncii Centrale Europene prezentat de șefa instituției, Christine Lagarde.

Premierul grec Kyriakos Mitsotakis vizitează Ciprul înaintea unui nou efort de mediere al Națiunilor Unite pentru reglementarea neînțelegerilor din insula divizată, care reprezintă și o sursă principală a tensiunilor dintre Grecia și Turcia.

Previous Next

Previous Next

XS
SM
MD
LG