Linkuri accesibilitate

Astăzi, în Moldova și în lume


La Chișinău, Comisia Electorală Centrală continuă înregistrarea concurenților pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie.

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului organizează o masă rotundă, în contextul Săptămânii Verzi Europene.

Mișcarea juriștilor ortodocși din Moldova a anunțat o conferință de presă cu tema „Vaccinarea anti-COVID. Aparent, benevolă, dar de fapt - impusă”.

Pe plan extern:

La Geneva are loc un summit al donatorilor internaționali pentru finanțarea vaccinării anticovid prin platforma COVAX, în țările în curs de dezvoltare.

La Londra, o reuniune a țărilor G7 are pe agendă creșterea încrederii populației față de vaccinuri.

În Rusia, la Sankt-Petersburg începe Forumul economic internațional.

Camera superioară a parlamentului rus examinează legea care interzice membrilor organizațiilor extremiste să participe în alegeri.

În Ucraina, președintele Volodimir Zelenski va primi delegația de senatori americani, aflată în vizită la Kiev.

Premierul interimar al Armeniei, Nikol Pașinian, se va întâlni la Bruxelles cu președintele Consiliului European, Charles Michel.

La Londra, va fi anunțat Premiul internațional Booker 2021.

AntiNostalgia 2 – privind spre viitor

Radio Europa Liberă organizează al doilea sezon: din nou filme documentare, dezbateri și mulți invitați din țară și din străinătate pentru a discuta despre lecțiile trecutului ca șansă de a modela un viitor diferit. Un dialog între generații, la care toată lumea este binevenită

Previous Next

Previous Next

XS
SM
MD
LG