Linkuri accesibilitate

Bob Menendez: „Distrugerea alianței transatlantice rămâne prima pe lista cu dorințe a lui Putin”


Senatorul american Bob Menendez despre eventuale noi sancțiuni împotriva Rusiei
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:03:35 0:00

Senatorul american Bob Menendez despre eventuale noi sancțiuni împotriva Rusiei

Senatorul democrat Bob Menendez, membrul Comisiei pentru Relaţii Externe a Senatului american, a vorbit despre Rusia la Bruxelles, luni, 18 februarie, într-un eveniment organizat de Fundația „German Marshall Fund” a Statelor Unite. Bob Menendez face parte din grupul de senatori care a pregătit un proiect de lege, destinat să transmită Moscovei mesajul că forul legislativ este menit să protejeze instituții, aliați și valori americane, „chiar dacă”, a spus Menendez, „președintele Trump optează să nu o facă”.

La întâlnirea de la German Marshall Fund, Bob Menendez a răspuns și unei întrebări a corespondentului Europei Libere la Bruxelles, Rikard Jozwiak, dacă firmele europene implicate în construcția gazoductului Nord Stream 2 ar putea fi afectate de eventuale sancțiuni americane împotriva Rusiei.

Senatorul american Bob Menendez despre gazoductul Nord Stream 2
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:42 0:00

AntiNostalgia 2 – privind spre viitor

Radio Europa Liberă organizează al doilea sezon: din nou filme documentare, dezbateri și mulți invitați din țară și din străinătate pentru a discuta despre lecțiile trecutului ca șansă de a modela un viitor diferit. Un dialog între generații, la care toată lumea este binevenită

Previous Next

Previous Next

XS
SM
MD
LG