Linkuri accesibilitate

Ce fel de detergent pentru veselă foloseşti?


Realitatea (ecologică) cu amănuntul, văzută de scriitorul Iulian Ciocan

Strigăm în gura mare că nu avem pungi biodegradabile în magazine. Ne deranjează absenţa tomberoanelor pentru separarea deşeurilor. Nu ne place absenţa staţiilor de epurare. Vrem întreprinderi pentru prelucrarea deşeurilor. Parcă începe să ne deranjeze aerul din capitală, deşi vrem în continuare să nu ne dezlipim din scaunele maşinilor. Vrem să ştim unde putem arunca baterii şi telefoane uzate. E bine că în ceasul al doisprezecelea avem asemenea preocupări şi nelinişti.

Ce fel de detergent pentru veselă foloseşti?
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:02:09 0:00
Link directMoldova e o catastrofă ecologică.

Dar dacă suntem atît de preocupaţi de ecologie de la o vreme, de ce nu mergem pînă la capăt, stimaţi ascultători? De ce nu ne cumpărăm detergent pentru veselă şi pentru rufe Eco? Căci înţelegem foarte bine cîtă chimie ajunge în pămîntul nostru de pe urma veselei şi rufelor spălate.

Eu am început să cumpăr detergent pentru veselă şi pentru rufe Eco. Sunt mai scumpi decît detergenţii obişnuiţi, dar dorm mai liniştit noaptea. Am sentimentul că fac ceva pentru curăţarea patriei. Detergentul pentru veselă Eco îl iau cu 55 de lei. Unul obişnuit l-aş lua cu 25 de lei. Dar plătesc mai scump pentru că patria e în pericol.

Probabil, sunt oameni săraci care nu-şi pot permite aceste cheltuieli, dar există cu siguranţă şi mulţi oameni prosperi care ar putea lesne să treacă la detergenţii Eco. De ce nu o fac? Parcă fericirea noastră stă numai în bani?

Detergenţii Eco trebuie să devină o prioritate în ţara asta. Vreau să-i aud şi pe noii conducători perorînd despre detergenţii Eco ca despre alegerea procurorilor. Să ieşim din zoaie, dragii mei!

Vezi comentarii (1)

Acest forum a fost închis
Previous Next

XS
SM
MD
LG