Linkuri accesibilitate

Ce ne spune fostul premier Filat?


E nevoie de nişte judecători realmente independenţi şi imparţiali care să scoată la iveală adevărul, oricare ar fi acesta.

Recentele interviuri ale lui Vlad Filat din închisoare au provocat pe FB păreri diferite, de la compasiune pînă la cuvinte indecente. Primul interviu, al Marianei Raţă de la TV8, mi s-a părut plictisitor şi făcut parcă pentru ca fostul premier să ne spună ce vrea el. Al doilea, al Lorenei Bogza de la PRO TV, a fost mult mai interesant, o discuţie vie, cu nerv, cu întrebări incomode. E bine că vocea lui Filat s-a făcut auzită, era anormal ca presa să nu aibă acces la el.

Ce ne spune fostul premier Filat?
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:45 0:00
Link direct


Ce ne spune Vlad Filat în aceste interviuri? Că e nevinovat, că nu a furat nimic, că e o victimă a „coordonatorului” dispărut.
Probabil, dosarul Filat ar trebui rejudecat dacă omul spune că e un deţinut politic. Probabil, ar fi nevoie de judecători noi, care nu au nici o legătură cu vechiul sistem.
La fel de adevărat însă e şi faptul că noii judecători nu ar trebui să fie influenţaţi de noua putere şi nu ar trebui să aibă din start în cap ideea că Filat e nevinovat şi trebuie eliberat. Deasupra lui Filat planează multe suspiciuni.

E nevoie deci de nişte judecători realmente independenţi şi imparţiali care să scoată la iveală adevărul, oricare ar fi acesta. Îi avem oare?

Vezi comentarii (2)

Acest forum a fost închis
XS
SM
MD
LG