Linkuri accesibilitate

Conducătorii se gîndesc la casele noastre!


Să vedem ce va fi cu toate aceste ajutoare şi facilităţi după alegeri.

N-a trecut foarte mult timp din clipa în care guvernanţii au anunţat cu surle lansarea proiectului PRIMA CASĂ, şi iată că din sferele apropiate puterii e aruncat în mase un nou proiect ce vizează metrii pătraţi vitali. Zice un ziarist pe FB:

„Atenţie, profesori, medici, poliţişti, militari şi alţi angajaţi în sectorul public! Pentru voi guvernul lansează programul PRIMA CASĂ 2, care presupune că statul o să vă achite jumătate din creditul pe care îl veţi lua pentru procurarea unei locuinţe, pe o perioadă de 25 de ani!”

Conducătorii se gîndesc la casele noastre!
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:02:10 0:00
Link direct

Ce să spun? Noi nu am văzut încă ce mîncare de peşte e PRIMA CASĂ. Poate că ar fi trebuit să ne lămurim mai întîi cu primul proiect, să vedem cît de viabil şi cît de avantajos e el pentru oameni şi abia apoi să lansăm un alt proiect.

Senzaţia mea e că guvernanţii, înainte de alegeri, ne bombardează cu tot soiul de lucruri ademenitoare, cu proiecte de tot felul şi ne copleşesc. Va fi însă la fel după alegeri? Vor mai ţine şi după alegeri proiectele şi micşorările de preţuri? Rămîne de văzut, dar, fireşte, multă lume acum e impresionată de dărnicia conducătorilor, de grija lor pentru oamenii simpli. Eu tare mă tem că după alegeri preţul la gazele naturale va redeveni măricel.

Fireşte, putem să ne bucurăm pentru cei din sectorul public, numai că există oameni care lucrează în sectorul privat şi care, totuşi, nu sunt cu mult mai bogaţi. Ei tot plătesc impozite şi tot nu pot visa la o casă. Dar pe ei statul nu vrea să-i ajute. Păcat. Repet, să vedem ce va fi cu toate aceste ajutoare şi facilităţi după alegeri. Atunci vom discuta mai temeinic despre ele.

XS
SM
MD
LG