Linkuri accesibilitate

Costume chirurgicale… în chioşc


Sper foarte mult măcar instrumentele medicale să nu se vîndă în chioşcuri sau în pieţe.

Am văzut, lîngă Spitalul Republican, un chioşc în care erau de vînzare halate medicale şi costume chirurgicale. Mărturisesc că faptul acesta mi s-a părut niţel ciudat. De ce halatele medicale trebuie cumpărate într-un chioşc oarecare şi nu sunt achiziţionate şi repartizate medicilor în interiorul instituţiei medicale?

Costume chirurgicale… în chioşc
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:48 0:00
Link direct

N-ar trebui ca aceste halate şi costume medicale să fie făcute de o anume întreprindere? Sau oricine le poate confecţiona şi vinde în chioşcuri? Chiar cine le face la noi? Citisem undeva că există o companie, MEDSTYLE, care se ocupă cu aşa ceva, dar pe chioşcul cu pricina n-am văzut însemnele acestei companii. Sau poate am vederea slabă?

Păcat că nu am intrat în acel chioşc ca să văd dacă pot şi eu, care nu sunt medic, să cumpăr un costum chirurgical. Sau numai medicii au dreptul acesta?

Cum am o fantezie debordantă, scriitoricească, mă întreb dacă nu cumva şi alte lucruri pentru medici pot fi găsite în chioşcuri şi gherete. Sper foarte mult măcar instrumentele medicale să nu se vîndă în chioşcuri sau în pieţe.

În altă ordine de idei, ştim cîte probleme are sistemul medical autohton. Ele sunt la fel de numeroase ca firele de păr în capul unui tînăr flocos. Sperăm ca măcar să fie totul OK cu halatele medicale şi costumele chirurgicale…

XS
SM
MD
LG