Linkuri accesibilitate

Dansuri cu iz partinic


După alegerile din 24 februarie...

Am eu un prieten, un pensionar care îşi găsise de la o vreme o distracţie. Un partid moldovenesc foarte activ şi generos începuse să organizeze dansuri pentru oamenii vîrstnici şi prietenul meu venea, cu soţia sexagenară, la dansurile acestea.

Dansuri cu iz partinic
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:58 0:00
Link direct

Distracţiile astea partinice erau foarte cool! Puteai nu doar să dansezi cu soţia toată seara într-un local OK, ci şi să ingurgitezi ceaiuri, cafele şi biscuiţi pe care partidul generos şi activ le dădea gratis petrecăreţilor. Amicul meu chiar a cîştigat un detergent la o tombolă partinică! Şi era foarte fericit că are parte de aceste dansuri organizate de partidul activ şi generos. Cu puţin timp înainte de alegeri, în miezul distracţiei au apărut nişte pauze, muzica se oprea şi un lider partinic le vorbea oamenilor despre cum doreşte partidul activ şi generos să modifice realitatea basa. Dar discursurile astea politice nu-l deranjau pe prietenul meu. După ele reveneau implacabil şlagărele, cafelele şi biscuiţii pentru care nu trebuia să plăteşti nici un ban.

Totul s-a schimbat însă după alegerile din 24 februarie. Un mesager partinic a declarat, cu mare regret, că sunt prea mulţi doritori de a dansa şi de a mînca biscuiţi şi că, prin urmare, distracţiile vor continua numai cu membrii de partid şi cu simpatizanţii care au invitaţii de la „organizaţiile teritoriale de partid”. Şi o uriaşă nelinişte a pus stăpînire pe amicul meu. Ce să facă?

XS
SM
MD
LG